VIU UN
ESDEVENIMENT
IMMERSIU 360º


convenciones-empresa
CONVENCIONS D'EMPRESA

Organitzarem junts la vostra convenció i farem que sigui inoblidable any rere any. Buscarem el lloc més adequat perquè l'esdeveniment obtingui el millor resultat. Ens encarregarem de seleccionar i gestionar els hotels, sales de reunió, càtering, incorporarem les últimes tendències tecnològiques, realitzarem la gestió dels viatges, trasllats i lloguer de vehicles.

Estem preparats per marcar la diferència mitjançant idees creatives i innovadores.


aniversario-coorporativo
ANIVERSARI CORPORATIU

Convertirem una data especial en un moment màgic! O ets dels que prefereix celebrar-ho durant tot l'any? Si és així, podem plantejar una proposta anual plena d’accions i sorpreses.

En qualsevol cas, has de saber que som especialistes en transformar qualsevol detall (invitacions, seating, premsa, Vips, música en directe, festa tematitzada, gastronomia, pastís ...) en un efecte WOW que us sorprendrà a tots.


viajes-de-incentivos
VIATGES D'INCENTIU

Crearem experiències úniques durant el teu viatge d'incentiu. El convertirem en un canal absolutament transformador i creatiu, a través del qual fomentarem; la comunicació, la innovació, el lideratge i el treball en equip.

Ajustarem, personalitzarem i crearem el vostre viatge segons les vostres necessitats. Esteu a punt per al vostre proper viatge d'incentiu?


cenas-tematicas
INAUGURACIONS

Cuidarem cada detall de l'espai que inaugurarem.

Gestionarem la vostra cerimònia d'obertura i tots els detalls; invitacions, regals, càtering, personal de suport com hostesses, el branding, espectacles, decoració, accions de màrqueting i comunicació, etc.


fiestas-corporativo
FESTES CORPORATIVES

Convertirem la vostra festa corporativa en l'escenari perfecte perquè gaudiu i ho passeu d’allò més bé al costat dels vostres companys fora de la rutina laboral.

Farem realitat la vostra festa perfecta! Copa de benvinguda, foodtrucks, tematització, shows i espectacles, sopar de gala, música en directe, DJ, barra lliure, sorpreses, regals ... i molt més, tot allò que pugueu imaginar!


company-days
COMPANY DAYS

Un moment per compartir amb tota la família! Des de la visita a les instal·lacions de l'empresa / fàbrica a una foto de família al fotomaton, passant per diferents zones educatives, gastronòmiques i lúdiques on trobareu xerrades, tallers, inflables, llits elàstics, foodtrucks...

Hi haurà entreteniment per a totes les edats.


lanzamiento-producto
LLANÇAMENT DE PRODUCTE

L'únic objectiu: que el producte presentat quedi en el record de tots els assistents, i per aconseguir-ho plantejarem diverses accions inoblidables.

Ens encarregarem de tots els detalls i espremerem al màxim les últimes tendències i innovacions tecnològiques; mapping de producte, efecte 3D, realitat virtual, streaming... arribarem més enllà del previst.


lanzamiento-producto
OFFICE DAY I AFTERWORKS

Crearem un calendari anual amb moltes experiències i accions que us permetrà estar actiu amb els vostres col·laboradors durant el dia a dia a les vostres oficines.

Farem encara més especials dates com el blue monday, carnestoltes, summer party, back to school, black friday, american day i molts més...

Un calendari anual ple de sorpreses que motivarà als teus col·laboradors!


lanzamiento-producto
SOPARS TEMÀTICS

Un sopar temàtic pot encaixar en tota mena d'esdeveniments, hi ha multitud de temàtiques i idees.

Què et sembla si t’enviem una primera proposta amb tot el que se'ns ocorri pel teu sopar, des d'allò més convencional fins a la idea més esbojarrada i a partir d'aquesta començarem a treballar?

Us proposem, decoració, gastronomia especial, shows, espectacles, karaoke, attrezzo, fotomaton i molt més.


lanzamiento-producto
APP PER A ESDEVENIMENTS

Dissenyarem la teva app corporativa pel vostre esdeveniment, hi haurà l'agenda personalitzada per a cada un dels assistents (vols, localitzacions, reunions, sopars ...), notificacions push, xat intern, votacions i valoracions, social wall...

o

Dissenyarem la teva app corporativa per a la teva empresa amb challenges diaris, esdeveniments, programes...