VIU UNA
EXPERIÈNCIA
100% PERSONALITZADA


team-building
TEAM BUILDING

El team building és una paraula cada dia més comuna dins d'una empresa, i si és així, serà per alguna cosa oi?

Com a productors de team building, podem oferir-te una activitat personalitzada, que compleixi amb els vostres objectius i transmeti el missatge desitjat.

En el nostre catàleg podràs trobar: activitats gastronòmiques, esportives, d'enginy, tecnològiques... i si no és això el que busques explica'ns els teus objectius i crearem una experiència en exclusiva per vosaltres.


rsc
RSC

Una acció on s'uneixen les necessitats socials i mediambientals de fundacions, associacions o cooperatives amb les inquietuds d'empreses que volen aportar a la societat i a l'entorn el seu temps i els seus recursos per crear així el seu esdeveniment corporatiu.

La nostra funció és reunir les necessitats d'aquests col·lectius per crear un projecte dissenyat i adaptat a tots dos.

Ja ho hem fet realitat col·laborant amb L'Hospital Sant Joan de Déu, La Casa dels Xuklis, Fundació Stella Maris, Fundació Arete, Fundació EMYS, CRAE Sant Frost...


coach-motivacional-y-formativo
COACH MOTIVACIONAL I FORMATIU

Una bona manera de tancar una jornada de treball o una activitat de team building és realitzar una sessió de coaching.

Col·laborem amb tota mena de coaches per poder oferir als nostres clients una àmplia varietat, tots ells són 100% flexibles i personalitzaran la sessió segons les necessitats de cada client.


icebreakers-energizers
ICEBREAKERS & ENERGIZERS

Un extraordinari inici per "trencar el gel", un moment ideal per a crear networking, engagement, deixar-se anar, unir-se a la resta i permetre que flueixi l'energia positiva dels participants.

Un cop finalitzi la sessió es sentiran a punt per superar qualsevol repte. Ho provem?